Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

KOMANDİT ŞİRKET KURULUŞ

1) Dilekçe 2 adet ( Şirket yetkilisi tarafından imzalı veya vekaleten imzalanmalı ve vekaletin aslı veya noter onaylı sureti eklenmelidir.)
2) Hükmi Şahıs kayıt beyannamesi,
3) Ana sözleşme (Noter onaylı 2 Adet),Ana sözleşmede şirket müdürlerinin T.C. Kimlik numaraları (Yabancı uyrukluların vergi dairelerinden alınacak vergi numaraları) belirtilmelidir.
4) Yetkililere ait unvan altına atılmış İmza Beyanı (2 Adet),
5) Ortaklara ait Fotoğrafı (2 Adet),
6) Şirket Kuruluş Bildirim Formu
Ticaret Rehberi Anket Formu (Ticaret rehberi anket formunu doldurarak firmanızı ticaret rehberine ücretsiz olarak kayıt ettirebilirsiniz. Ticaret Rehberi Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine ücretsiz olarak sunduğu bir tanıtım hizmetidir.)
Not:
* Lütfen belediyeden aldığınız numarataj belgesiyle uyumlu /adres kodunuzda geçen adres ile uyumlu bir adres giriniz. Fazla veya eksik adres bilgisi girilmesi halinde tescil işleminiz yapılmayacaktır. Adresinizi Adres Kayıt Sisteminden Sorgulayabilirsiniz. Sorgulama Ekranı İçin Tıklayınız. Ayrıca Firma adresinizi mersisten giriş yaparken SİTE/APARTMAN/SEMT kısmından girmeniz, adresinizi doğru girmenizde yardımcı olacaktır.