Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

Başkanın Mesajı

Pandemi ile birlikte tedarik zincirinde yaşanan sıkıntılar ve küresel ticaretteki kayıplarla birlikte hammaddeye ulaşmak, oldukça maliyetli bir seviyeye ulaştı. Öyle ki, yüksek maliyetlerden dolayı, üretim daralmasına giden sektörler de oldu, daha da maliyetli olacağı inancıyla üretimini artırıp, stoklama yöntemini seçen de oldu. Küresel ekonomide yaşanan bu gelişmeler ülkemize de benzer şekilde yansıdı.

Kıymetli Üyelerimiz;

Kuruluşu 1926 olan Odamız, o günden bu yana üyelerine hizmet etmeye devam etmektedir.

Her platformda temsil ettiğimiz üyelerimizin taleplerini yerine getirmek ve onları geliştirmek için çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Meclis, Meslek Komitesi, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla İlçemizin ve bölgemizin gelişmesine katkı sağlama misyonuna devam edeceğiz.

Önümüzdeki süreçte, ekonomik gelişmelerin yönlendirdiği ve üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda bir takım çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Bölgemizin kalkınması için kamu kurumlarından yerel dinamiklere, meslek ve sivil toplum kuruluşlarından, pek çok kurum ve kuruluşa kadar işbirliği içinde uyumlu bir şekilde ilçemizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, beraber hareket etmeyi sürdüreceğiz.

Dergimizin bu sayısında da sizlerin talepleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalara yer verdik.

Ayrıca iletişimin en önemli ayağı haline gelen teknolojik haberleşme sayesinde yaptığımız tüm çalışmaları değerli üyelerimize sosyal medya ve web sayfamızdan duyuyoruz.

Bizleri buralardan da takip edebilirsiniz.

Tüm üyelerimize işlerinde hayırlı kazançlar diliyorum.

Saygılarımla,

EROL HATIRLI