Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

KURULUŞ

1) Dilekçe 2 adet ( Şirket yetkilisi tarafından imzalı veya vekaleten imzalanmalı ve vekaletin aslı veya noter onaylı sureti eklenmelidir.)
2) Ana Sözleşme  (İlgili Bakanlık / İl Müdürlüğünce ve Sicil Müdürlüğünce onaylanmış ) (2 asıl)
3) İlgili Bakanlık / İl Müdürlüğü’nün izin yazısı ( aslı)
4) Temsile Yetkili Yönetim Kurulu Üyelerinin Kooperatif Ünvanı Altında Düzenlen Ticaret Sicili Müdürlüğünce Onaylanmış Görevi Kabul Ettiklerine Dair Ünvan Altında İmza Beyannamesi (1 adet asıl - 1 adet fotokopi).
5) Hükmi Şahıs Kayıt Beyannamesi
6) Sermayenin Sermayeni 1/4 ödendiğine dair taahhütname. (Koop Bloke Mektubu)
7) Yönetim Kurulu Üyelerinin fotoğrafı (1 adet)
Ticaret Rehberi Anket Formu (Ticaret rehberi anket formunu doldurarak firmanızı ticaret rehberine ücretsiz olarak kayıt ettirebilirsiniz. Ticaret Rehberi Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine ücretsiz olarak sunduğu bir tanıtım hizmetidir.)