Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

MERKEZ NAKLİ

1) Dilekçe 2 adet ( Şirket yetkilisi tarafından imzalı veya vekaleten imzalanmalı ve vekaletin aslı veya noter onaylı sureti eklenmelidir.)
2) Merkez Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden Alınacak Ticaret Sicili Tüzüğünün 111.Maddesine Göre Belge, kuruluş ve esas sözleşme değişikliğine ilişkin tescil belgeleri ile tüm ticaret sicili gazetelerinin tasdikli sureti.
3) Hükmi Şahıs Kayıt Beyannamesi
4) Genel Kurul Toplantı Tutanağı  (2 Adet Noter onaylı )
5) İmza Beyannamesi - MERSİS’ten imza verisinin alınamadığı durumlarda fiziki imza beyanı - Ticaret Sicili Müdürlüğü Onaylı.
6) Gündem-Yönetim Kurulu Kararı ( 1 asıl 1fotokopi)
7) Toplantı TTK 416 ya göre yapılmadıysa genel kurula davet ilanın yayımlandığı Türkiye Ticaret Sicili gazetesi ve iadeli taahhütlü mektup gönderileri.
8) Toplantıda hazır bulunanların listesi ( 1 asıl – 1 fotokopi), (vekaleten katılan var ise vekalet belgeleri)
9) Esas Sözleşmenin Merkez Maddesinin Yeni Şeklini Gösteren Tadil Metni (3 adet asıl imzalı)
10) Yönetim kurulu üyelerinin fotoğrafı (1 adet),
11) Ortakların Fotoğrafı (1 adet),
Not:
Ticaret Rehberi Anket Formu (Ticaret rehberi anket formunu doldurarak firmanızı ticaret rehberine ücretsiz olarak kayıt ettirebilirsiniz. Ticaret Rehberi Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine ücretsiz olarak sunduğu bir tanıtım hizmetidir.)