Bu yıl 600 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yapılacak

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB )‘nin ülke genelinde oda ve borsalara gönderdiği eğitim yardımları payı bu sene 30.000 TL olarak belirlendi. Odamızında katkılarıyla, TOBB tarafından gönderilen bu pay, İlçemizde bulunan 23 okuldaki ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye dağıtılacak.

Yönetim Kurulu Muhasip ve Eğitim Yardımları Komisyon üyemiz Mehmet Ercan, “Oda olarak eğitime çok önem verdiklerini dile getirdi. Odanın bir üst kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da eğitim konusunda son derece hassas olduğunu  belirten Ercan, yardımlardan dolayı TOBB Başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu ve Eğitim Yardımları Komisyon üyemiz Orhan İpek , “ Odamızın eğitim komisyonu olarak bizler, Ailelerine ülkesine ve topluma faydalı birer fert olmasını istediğimiz çocuklarımızın bu desteği bir yardım gibi değil, onların başarısını arttıracak bir motivasyon kaynağı olarak görmelerini istiyoruz,” dedi.

Okul müdürlerinin ve öğretmenlerin dağıtımını gerçekleştireceği Eğitim paketleri ile öğrenciler ihtiyaçları olan kırtasiye ürünlerini alabilecekler.