39. Yapı Fuarına Gidiyoruz

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'un etkinlik takvimine bu yıl birçok yenilik ekleyen YEM Fuarcılık, fuar kapsamında her yıl düzenlenen "İş Geliştirme Platformu Etkinlikleri"ne ek olarak bu yıl "Mimarlık ve Mimarlık Kültürü Etkinlikleri"yle sektöre bilgi akışı sağlayacak.

Her yıl olduğu gibi, bu yılda üyelerimizin İstanbul Yapı Fuarı’nı Ziyaret etmesi amacıyla 14 Mayıs Cumartesi günü saat 09:00 ‘da terminalden ücretsiz otobüs kaldıracağız.

10 - 14 Mayıs 2016 tarihlerinde bölge yapı ve mimarlık sektörünü bir araya getiren 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul kapsamında gerçekleşecek konferans, fuar alanında, Tüyap İnterexpo Salonu'nda, 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü düzenlenecek. Yapı-Endüstri Merkezi organizasyonuyla Türkiye'ye ilk kez gelecek olan Chris Bosse, konferansını "Geleceğin Şehri: Kentsel Çevrede İnsan, Teknoloji ve Doğanın Sinerjisi" başlığında verecek.

Fuarın "İş Geliştirme Platformu" kapsamında beş yıldır başarıyla sürdürülen "Konuk Ülke Projesi"nde bu yıl ilk kez bir ülke yerine Afrika'dan Kenya, Nijerya ve Mozambik "Konuk Bölge Afrika Projesi" başlığı altında ağırlanıyor. Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan "Afrika – Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri Toplantısı"nda söz konusu ülkelerden gelen üst düzey yetkililer Türk yapı sektörü profesyonellerine Bölge'deki yeni iş ve işbirliği fırsatları hakkında bilgi aktaracak ve iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Platform'un yenilikleri arasında, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "Hedef Pazar Projesi" de yer alıyor. Bu yıl odağına İran'ı alan proje Kalekim destekleriyle gerçekleştirilecek. Proje kapsamında düzenlenecek "İran – Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri Toplantısı"nda, Türk yapı sektörünün gözde pazarlarından biri olan İran Türk yapı sektörü için barındırdığı yeni iş ve işbirliği fırsatları çerçevesinde değerlendirilecek.

Sektör temsilcilerini,  yatırımcıları, yeni iş ve yatırım olanaklarını ve gelişen teknolojileri yerinde görebilme imkânını sunan İstanbul Yapı Fuarına, Orhangazi TSO‘ nun inşaat, inşaat malzemeleri ve diğer yapı grubunda olan meslek grubu üyeleri katılıyor. Katılımcılar, Fuardaki sektörel gelişmeleri takip etme ve sektörleri ile ilgili stant açan firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı yakalamasını sağlıyor.

Fuarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç;“ Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, gerçekleştirdiğimiz Fuar ziyaretlerimizle, İlgili meslek gruplarımızı fuarlara ücretsiz götürerek, sektörleriyle ilgili bilgi almalarını ve yeni gelişmeleri yerinde takip etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Her sene gerçekleştirdiğimiz gibi, bu yılda Yapı fuarına üyelerimizle birlikte ziyaret edeceğiz. İlgili tüm üyelerimizi bu fuara davet ediyoruz’’ dedi.

Fuara katılmak isteyenler, 13 Mayıs Cuma gününe kadar 0 (224) 573 81 69 numaralı telefondan Odamızı arayarak rezervasyonlarını yaptırabilirler.