"Nasıl İhracatçı Olurum" Seminerini Gerçekleştiriyoruz.

İhracatın ilk adımlarının anlatımıyla başlayacak olan “ Nasıl İhracatçı Olurum” isimli seminer, 2 Haziran Salı günü (Bugün) Saat 18:30 ‘da odamız seminer salonunda gerçekleştirilecek.

Genç girişimciler kurulu başkanımız Musa Öztürk, yaptığı açıklamada ” Zeytincisinden, turşucusuna, tekstilcisinden, yapı malzemeler satışı yapanlara, mobilyacılardan, madencilere kadar tüm üyelerimizi bu seminere davet ediyoruz.Oda üyelerinin ve girişimcilerin, dünyayla entegre olabilmeleri için sürdürdüğümüz faaliyetlerden biriside onların ihracat yapabilmelerinin önünün açılmasını sağlamaktır.Bu nedenle, Orhangazi TSO genç girişimciler kurulu olarak, yeni dış ticaret girişimlerinin başlamasını sağlamak üzere, ihracatta izlenmesi gereken yol haritasının ortaya konulacağı semineri düzenliyoruz. Bu seminerler dizisi bundan sonraki dönemlerde de devam edecek” dedi.

Gerçekleştirilecek seminerde ayrıca, İhracatta Müşteri Bulma, İhracat işlemlerinin özellikleri, izlenmesi gereken adımlar gibi kavramlara dikkat çekilecek.

İhracat işlemlerinde yapılan işlemlerle ilgili bilgilerin verileceği seminerde, üyelerle interaktif bir seminer gerçekleştirmek istediğini belirten Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri Turgay Davaz, Küreselleşme ile birlikte, ekonomilerin giderek birbirine daha bağımlı hale geldiği, hızla yükselen “ İhracat “ kavramının, aslında çok zor olmadığını, işi kuralına göre yapılmasının yeterli olduğunu vurgulayacak.

İhracatın ilk adımlarını ve İhracatı yurtiçine mal satar gibi yapmanın yollarının neler olduğunu, Bugün Saat 18:30 ‘da Odamız seminer salonunda gerçekleştirilecek seminerde öğrenebilirsiniz.