Sanayi Bilgi Sistemi'ne Geçiş Süreci Hk.

24 Ekim Perşembe (dahil) – 29 Ekim Salı (dahil) tarihleri arasında herhangi bir Sanayi Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi başvurusu alınmayacak ve 30 Ekim itibariyle bütün başvurular SBS üzerinden gerçekleştirilecektir. Süreç ile ilgili olarak detaylı bilgiler ekteki belgede yer almaktadır.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 08.10.2024 tarih E-34221550-310.09-10854 sayılı yazısına istinaden,

Sanayi Kapasite Raporları ve Yerli Malı Belgeleri başvurularını üyeden başlatarak tarafımıza kadar ulaşmasını sağlayacak Sanayi Bilgi Sistemi (SBS) ‘nin son haline ulaşılmıştır. Bu kapsamda bir geçiş süreci planlanmış olup bu plan çerçevesinde 24 Ekim Perşembe (dahil) – 29 Ekim Salı (dahil) tarihleri arasında herhangi bir Sanayi Kapasite Raporu ve Yerli Malı Belgesi başvurusu alınmayacak ve 30 Ekim Çarşamba günü itibariyle bütün başvurular SBS üzerinden gerçekleştirilecektir. Süreç ile ilgili olarak detaylı bilgiler ekteki belgede yer almaktadır.

Aynı zamanda KAPASİTE RAPORU ve YERLİ MALI BELGESİ başvuru kılavuzuna ekte yer alan belgelerden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize Önemle Duyurulur.

Saygılarımızla.