Tarihi Gürle Hamamı Kadın Girişimciler Kurulumuzun Çalışmalarıyla Yeniden Canlanıyor

Tarihi Gürle Hamamı Kadın Girişimciler Kurulumuzun Çalışmalarıyla Yeniden Canlanıyor

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin çalışmalarıyla, tarihi Gürle Hamamı bahçesinde oluşturulan kafe misafirlerini ağırlıyor. Eşsiz Gürle Dağı manzarasında, şehirden uzak bir ortamın sunulduğu işletme, turistik gezi yapanların uğrak yeri olmuş durumda.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin çalışmalarıyla, tarihi Gürle Hamamı bahçesinde oluşturulan kafe misafirlerini ağırlıyor.
Eşsiz Gürle Dağı manzarasında, tarihi evlerin arasında, şehirden uzak, sessiz ve doğa ile iç içe bir ortamın sunulduğu işletme, turistik gezi yapanların uğrak yeri olmuş durumda.
Orhangazi Pazarköy Kadın Girişim Üretim Kooperatifi ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler kurulu üyelerinin başlattığı proje ile Gürle mahallesinin ekonomik ve sosyal hayatına büyük katkı sağlarken, üreten kadınlarımız için yeni fırsatların yaratılmasının önü açılacak.
Kadın Girişimciler Kurulumuz ve Orhangazi Pazarköy Kadın Girişimciler Kooperatifi, Orhangazili kadınların birlikte çalışıp ürettiği; sosyal, ekonomik ihtiyaçları olan, çeşitli nedenlerle aktif çalışma imkânı bulunmayan kadınlara destek ve örnek olmayı hedefliyor.
Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk, Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ve Orhangazi Pazarköy Kadın Girişimi Üretim Kooperatifini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.