Odamızdan 600 Öğrenciye kırtasiye desteği

TOBB desteğine ek olarak odamız bütçesinden de katkı sağlayarak daha fazla öğrencinin faydalanması için çalışmalarımızı tamamladık. Köy okulları da dâhil olmak üzere toplamda 29 okulda 600 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde her yıl İlköğretim öğrencilerine yapılan Kırtasiye desteğini bu yıl da gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Salih Yerli ve R. Gökay Paçin; “Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek vereceklerini, yapılan yardımların ihtiyaç sahibi ailelere destek olma amacıyla yapıldığını ifade etti.

Yapılan yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul idarecileri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere okullara gönderildi.