2.Orhangazi İstihdam Buluşmaları

2.Orhangazi İstihdam Buluşmaları

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Belediyesi ve İŞKUR Gemlik Merkezi iş birliğiyle düzenlenen 2. Orhangazi İstihdam Buluşmaları, 16-17 Eylül 2024 tarihlerinde Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. İstihdamı artırmayı hedeflediğimiz organizasyonda, iş arayan vatandaşlarla bölgedeki sanayi kuruluşlarını bir araya getirdik.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Belediyesi ve İŞKUR iş birliğiyle düzenlenen 2. Orhangazi İstihdam Buluşmaları, 16-17 Eylül tarihlerinde Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. İstihdamı artırmayı hedeflediğimiz organizasyonda, iş arayan vatandaşlarla bölgedeki sanayi kuruluşlarını bir araya getirdik.

Etkinliğe katılan iş arayan vatandaşlar, firmaların stantlarını ziyaret ederek başvuru formlarını doldurabilecek ve insan kaynakları yetkilileri ile birebir görüşme imkânı buldu. İş görüşmeleri ve başvuru süreçleri aynı noktada kolaylıkla gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı açıklamada; Belediye ve İşkur ile ortaklaşa düzenlediği 2.Orhangazi İstihdam Buluşmalarının açılışını, Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu, Gemlik Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Bekir Aydın, İşkur İl Müdür Yrd. Ahmet Canımova ve davetliler ile birlikte gerçekleştirdik.İstihdamın; hem ülkemizin hem de ilçemizin ekonomisi için sürekli desteklenmesi gereken bir alan olduğunu düşünüyoruz. İş gücünün üretime katılımını arttırarak ve üyelerimizin bu konudaki taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.iki gün sürecek olan, Orhangazi Kültür merkezinde düzenlediğimiz ve yüz yüze görüşmelerin yapılabileceği etkinliğe tüm iş arayan vatandaşlarımızı davet ediyoruz dedi.

İki gün boyunca süren etkinliğe ilgi oldukça fazlaydı. Toplamda 3 Bin başvuru yapıldığı tahmin edilen fuar, hem iş arayanlar hem de işverenler için yararlı bulundu.