4/b Sigorta Primleri Hakkında Bilgilendirme

5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 4/1-b maddesi kapsamında (mülga Bağ-Kur) kendi nam ve hesabına faaliyette bulunan sigortalıların, sigorta primlerini düzenli ödemeleri hususunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli soru ve cevapları da içeren bir bilgilendirme metni hazırlandığı ifade edilmektedir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 01/08/2024 tarih ve E-34221550-045.99-7757 sayılı yazıya istinaden;

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.