Helal Expo ve 10. Dünya Helal Zirvesi

"Helal Sektörünün On Yıllık Başarısı: Vizyonu Birleştirmek, Geleceği Şekillendirmek" temalı İİT Helal Helal Fuarının ve 10. Dünya Helal Zirvesinin, 27-30 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenmesi planlanmaktadır.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 27.07.2024 tarih ve E-34221550-149-7480 sayılı yazıya istinaden;

Malumları olduğu üzere helal temalı fuar, konferans, kongre vb. etkinlikler; İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeler başta olmak üzere dünya genelindeki Müslümanlar arasında helal belgeli ürün ve hizmet ticaretinin geliştirilmesine, güvenilir ve sürdürülebilir bir helal belgelendirme sisteminin tesisine ve ülkelerin helal kalite altyapılarının iyileştirilmesine yönelik iş birliklerinin artırılması açısından önemli fırsatlar oluşturmaktadır. Bu bağlamda, "Helal Sektörünün On Yıllık Başarısı: Vizyonu Birleştirmek, Geleceği Şekillendirmek" temalı İİT Helal Helal Fuarının ve 10. Dünya Helal Zirvesinin, 27-30 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.