5. “Satınalma Günleri” etkinliğini üyelerimizin yoğun katılım ile odamızda gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mete Yüksel Çoklar ve Rıza Gökay Paçin’in ev sahipliği yaptığı organizasyonumuzun gerçekleşmesinde emeği olan, sanayi kuruluşlarımızın Yönetim Kurullarına, Genel Müdürlerine, yöneticilerine, satın alma personellerine ve programa katılan üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Programda; Faurecia Otomotiv, Karbonsan Basınçlı Kaplar, Namsal Gıda, İberyarns Tekstil ve Kromeka Makina satın alma personelleri oda üyelerimiz ile iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz M.Yüksel Çoklar ve R.Gökay Paçin’in ev sahipliği yaptığı organizasyonumuzun gerçekleşmesinde emeği olan, sanayi kuruluşlarımızın Genel Müdürlerine, yöneticilerine, satın alma personellerine ve programa katılan üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.