TOBB tarafından yapımına başlanan Ana Okulunun inşaatı Tamamlandı

TOBB tarafından yapımına başlanan Ana Okulunun inşaatı Tamamlandı

Sayın üyemiz; Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında 2022 yılında imzalanan protokol ile 54 ilde, 154 ilçede 154 okul yapılması kararlaştırılmıştı. Bu çerçeve ilçemizde Ana Okulu yapılması kararlaştırılmış olup, proje ve yapım çalışmalarına başlanmıştı.

Sayın Üyemiz;

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında 2022 yılında imzalanan protokol ile 54 ilde, 154 ilçede 154 okul yapılması kararlaştırılmıştı. Bu çerçeve ilçemizde Ana Okulu yapılması kararlaştırılmış olup, proje ve yapım çalışmalarına başlanmıştı. Bugün itibari ile okulumuz tamamlanmış olup 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacaktır.

Oda meclisimiz yapımı tamamlanan okulu ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve süreç hakkında bilgiler aldılar. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Cem Kapitan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerim katılım sağladılar.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanımzı Erol Hatırlı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı protokolü çerçevesinde ilçemize kazandırdığımız Ana Okulunu Meclis Üyelerimiz ile ziyaret ederek yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. İlçemize kazandırılan okulumuz için TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemize kazandırdığımız 8 derslik Ana okulu için gurur duyuyoruz. Eğitim görecek tüm çocuklarımıza, ailelerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla.