2. Bansko Zirvesi-Bulgaristan

2. Bansko Zirvesi-Bulgaristan

Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu organizasyonunda 9-10 Haziran 2023 tarihlerinde Bulgaristan'ın Bansko şehrinde "II. Bansko Zirvesi" gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 04.05.2023  tarih ve E-34221550-720-5022 sayılı yazıya istinaden;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Bulgaristan Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından kurulmuş olan Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu organizasyonunda, Bulgaristan
Yatırım Ajansı ile KOBİ Destek ve Tanıtım Ajansı'nın da katkıları ile 9-10 Haziran 2023 tarihlerinde, Bulgaristan'ın Bansko şehrinde "II. Bansko Zirvesi" gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Geçtiğimiz yıl birincisi gerçekleştirilen ve Türkiye ile Bulgaristan'dan 100'den fazla firmanın katılım sağladığı programa bu yıl, özellikle otomotiv yedek parçaları, inşaat ve yapı malzemeleri, metal, makina, kağıt, mobilya, enerji, ambalaj, gıda, IT, danışmanlık, tekstil, sağlık, kimya-kozmetik, plastik eşya, iklimlendirme, turizm sektörleri başta olmak üzere, diğer birçok sektörde faaliyet gösteren firmaların katılması ve önemli işbirlikleri kurulması beklenmektedir.

Taslak program ve programın ayrıntıları ekte yer almakta olup, katılmak isteyenlerin programda linki yer alan online formu doldurması gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.