Bursa İş Dünyası Temsilcileri Toplantısı BTSO'da Gerçekleştirildi

Bursa ili çevre Oda/Borsa Başkanları ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Varank toplantıda Bursa’nın bulunduğu konumdan çok daha ileri gitme potansiyeline sahip bir kent olduğunu belirten Mustafa Varank, “Bakanlık olarak Bursa’yı güçlü bir şekilde destekledik ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Yönetim kurulu başkanımız Erol Hatırlı ' nın da katıldığı toplantıda oda üyelerimizin talepleri Bakan beye iletildi. Hatırlı, aynı zamanda TOGG’ u deneyimleme imkânı yakaladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı açıklamada; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ ın katılımıyla, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında, çevre Oda/Borsa Başkanlarıyla bir araya geldik. Üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantılarda ve ziyaretlerimizde üyelerimizin tarafımıza ilettiği talepleri ileterek görüş alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda Milli gururumuz TOGG’ u deneyimleme imkanı yakaladık dedi.