Oda Genel Sekreterimiz Gürol Erol Emekliliğe Ayrıldı

Oda Genel Sekreterimiz Gürol Erol Emekliliğe Ayrıldı

Oda Genel Sekreterimiz Gürol Erol Emekliliğe Ayrıldı

12 yılı aşkın süredir görevini yürüten oda genel sekreterimiz Gürol Erol emekli olması sebebiyle görevini sonlandırdı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı konuşmada, Odamızda 12 yılı aşkın süredir görevini layıkıyla yerine getiren ve odamıza önemli katkılar sunan çalışma arkadaşımız Gürol beye bundan sonraki yaşamında başarılar diler, sağlıklı ve huzur dolu bir emeklilik hayatı geçirmesini temenni ederim dedi.

Meclis Başkanımız Cem Kapitan, Meclis toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, hepinizin yakinen tanıdığı, odamızda görev yapan Genel sekreterimiz Gürol beyin emekli olması sebebiyle, bugün kendisiyle birlikte son meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Kendisine bugüne kadar odamız adına yapmış olduğu çalışmalar ve vermiş olduğu emeklerden dolayı şahsım, meclis divanım ve tüm meclis üyelerimiz adına teşekkür ederim dedi.

Gürol Erol’un yaptığı son konuşmasında duygusal anlar yaşandı. Oda genel sekreteri olarak çalıştığı dönemlerde görev alan tüm organlara tek tek teşekkür eden Gürol Erol’a plaket ve çiçek takdim edildi.

Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Mart ayı olağan meclis toplantımız meclis üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında konuşan Meclis Başkanımız Cem Kapitan, geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine gönderilmek üzere yaptırılan konteynerler için Orhangazi Belediyesine, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’ya ve Rektör Makine’ye yardımları için teşekkür etti. Kapitan ayrıca, Taşıyıcılar kooperatifimizin bölgeye ihtiyaç malzemelerinin taşınmasında gösterdikleri özverili davranışlarından ötürü teşekkürlerini ifade etti.

Her yıl TOBB ‘un destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere odadan dağıtılan ramazan erzak paketi dağıtımı bu yıl yapılmıyor. TOBB tarafından yapılan açıklamada, her yıl yapılan ramazan ayı gıda yardımı, deprem bölgesine azami desteğin verilmesi sebebiyle, bölge için kullanılacağı ifade edildi.

Yönetim kurulunun son bir ay içinde gerçekleştirdiği faaliyetlerin sunumunu ise Yönetim Kurulu Üyesi Mete Yüksel Çoklar gerçekleştirdi.

Toplantıda ayrıca, Yönetim Kurulunun çalışmaları sonucunda, odanın 4 yılını kapsayan proje ve çalışmalardan oluşan faaliyetlerin yer aldığı 2023-2026 yılı Stratejik Planı tüm detaylarıyla meclis üyeleriyle paylaşıldı.

Ayın Konusu; “Deprem Süreçlerinde Sigorta”

Her ay meclis toplantısında, meclis üyelerinin sektörleriyle ilgili konularda bilgilendirmelerde bulunduğu toplantının bu ayki gündeminde ise , “Ayın Konusu” Deprem Süreçlerinde Sigorta oldu.

Meclis Kâtip üyesi Mine Kurtiş ve Meclis Üyesi Polat Çakır’ın konuyla ilgili sunumları oldukça ilgi gördü. Meclis üyeleri, Soruları cevaplayan Kurtiş ve Çakır ‘a, bilinmeyen birçok konunun detayı hakkında yapmış oldukları bilgilendirmelerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Müşterek Meslek Komite Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’ nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 15 Meslek Komitesi'nin temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Meslek komitelerimizin yaptıkları toplantılarda, üye gruplarının taleplerini görüşüp, gerekli mercilerle paylaşılmak üzere yönetim kurulumuza iletmeleri, odamızın çalışmalarına önemli katkılar sağlamaktadır.

Yeni dönemden, bu güne kadar meslek komitesi başkanlarımızdan, meslek komitelerimizin yaptığı toplantılarda alınan kararlardan, gerçekleştirdiğimiz sektörel toplantılardan ve üyelerimizden gelen talepler, yönetim kurulumuzca değerlendirilerek, ilgili kurum ve kuruluşlarla yazışmalar yapılarak paylaşılmaktadır.

Ayrıca tüm gruplarımızı ilgilendiren konular yıllık faaliyet takvimimize dâhil edilmek üzere planlamaya alınmıştır dedi.

Toplantıda, Meslek komite toplantılarında alınan kararlardan yönetim kuruluna intikal eden konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Meslek komite üyelerinin görüş ve önerileri alınarak notlar alan oda yetkilileri, önümüzdeki günlerde bu konular hakkında çalışmalar yürüteceğini ifade ettiler.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.