Deprem Bölgesine Gönderilecek Acil İhtiyaç Ürünleri 15.02.2023

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve hepimizi derin bir yasa boğan depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 14.02.2023 tarih ve E-34221550-010.99-1586 sayılı yazısına istinaden;

Deprem sonrasında genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları devam etmektedir.

Depremden etkilenen illerimizde genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın aşağıda ve ekteki yazıda belirtilen acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla evsiz kalan depremzede kardeşlerimize gönderilmek üzere içerikleri ilgili Kurumlarla istişare edilerek belirlenen gıda, kişisel temizlik ve hijyen ürünleri içeren kolilere ivedilikle ihtiyaç duyulmaktadır.

Söz konusu kolilerin, Oda/Borsanız ve üyeleriniz katkılarıyla temin edilerek, Birliğimizce Oda ve Borsalarımıza daha sonra bildirilecek olan teslimat noktalarına sevk edilmesi için çalışma başlatılması ve bu ürünler haricinde herhangi bir ürünün toplanarak deprem bölgesine sevk edilmemesi önem arz etmektedir.

Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim.

Saygılarımızla.

KİŞİSEL TEMİZLİK VE HİJYEN ÜRÜNLERİ  KOLİSİ
ÜRÜN KUTU SAYISI KUTU İÇİNDEKİ
ADET