BTSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Gerçekleşti

BTSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Gerçekleşti

BTSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Gerçekleşti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 48. Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, İhracat, Sektör Liderleri, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi kategorilerinde 39 ödül sahiplerini buldu.

 

Bu yıl 48.’si organize edilen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde İhracat, Sektör Liderleri, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi kategorilerinde Bursa ve ülke ekonomisine değer katan şahıs ve firmalar ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kent protokolü ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Cem Kapitan ve Meclis Üyelerimiz katıldı.

 

“Türk Sanayisinin Lokomotif Kenti Bursa”

Son olarak Türkiye’nin otomobili TOGG’un üretim tesisini Bursa’nın ve Türkiye’nin hizmetine sunduklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türk sanayisinin lokomotif şehri Bursa’nın marka değerini artıracak, ekonomik potansiyelini harekete geçirecek her türlü projeyi destekledik. Rabbim sağlık ve ömür, milletimiz de yetki verdikçe Bursa’ya ve Bursalı kardeşlerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

 

“Bursa’nın Marka Değerini Artıracak Her Türlü Projeyi Destekledik”

Bursa’nın kadim tarihiyle, kültürüyle, göz kamaştıran mimari eserleriyle, tabi güzellikleriyle Türkiye’nin sembol şehirlerinin başında geldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’ya hizmet etmeyi, millete şükran borcunu ödemenin yanında ecdadın emanetine sahip çıkma misyonunun da bir gereği olarak gördüklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’ya da sık sık geldiklerini, vatandaşlarla hasbihal ettiklerini, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini, varsa sıkıntılarını çözüme kavuşturduklarını anlattı. Projeleri yerinde takip ederek, süratle neticelendirilmelerini sağladıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz ve toplumumuzun diğer kesimleriyle yaptığımız buluşmalarla milletimizle olan gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu amaçla sadece son bir yıl içerisinde Bursa’yı 3 kez ziyaret ettik. Bursa’ya her gelişimizde şehrimiz ve ülkemiz için tarihî önemde birçok yatırımı hizmete açtık.” diye konuştu.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı törende yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının gerçekleştirdiği, "Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni" ne katılım sağladık.Meclis başkanımız Cem Kapitan, Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç, Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarımız ile birlikte katıldığımız ödül töreninde Oda üyemiz; Döktaş Dökümcülük A.Ş. ödül aldı.İlçemize ve ülkemize önemli katkılar sağlayan üyemizi bir kez daha tebrik ediyoruz" dedi.

Gecede ihracat kategorisinde ödül alan oda üyemiz, Döktaş Dökümcülük A.Ş. firmasını tebrik ediyor, ilçe ve ülke ekonomimize katkı veren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.