Ekonomi Paneli Gerçekleştiriyoruz

Odamızın konuğu olarak,  Ciner Medya grubu Londra temsilcisi Ekonomist Cüneyt Başaran ve “Nasıl Bir Ekonomi” Gazetesi Yönetim kurulu başkanı Ekonomist Hakan Güldağ panele katılım sağlayacak.

2023 Yılının İlk Günlerinde, Ekonominin Nabzı Bu Panelde Tutulacak.

23 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 17:30'da odamızda ekonomi paneli gerçekleştiriyoruz.

Cüneyt Başaran ve Hakan Güldağ Bu Panelde…

Yaşanan ekonomik gelişmeler, Rusya-Ukrayna savaşının ülke ekonomimize yansımaları, Enerji krizi, gıda fiyatlarının aşırı artması gibi birçok konu ele alınacak.

Konuşmacıların, Türkiye’de ve Dünyada yaşananların ekonomiye etkisini ve gelişen diğer olayları değerlendireceği Panelde ayrıca, döviz piyasası, dış ticaret, borsa, para, faiz üçgenindeki hareketlilik, bankacılık, enflasyon, yeni yatırımlar, atılan adımlar ve diğer tüm sorulara yanıtlar aranacak.

Üyelerimiz tarafından merakla beklenen ekonomi paneli 23 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 17:30'da odamız seminer salonunda gerçekleştirilecek.