TOGG Açılışına Katılan Hatırlı’dan Emeği Geçenlere Teşekkür

TOGG Açılışına Katılan Hatırlı’dan Emeği Geçenlere Teşekkür

TOGG Açılışına Katılan Hatırlı’dan Emeği Geçenlere Teşekkür

 

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıl dönümünde TOGG’un Gemlik Fabrikası’nın resmi açılışı ve ilk seri üretim aracının banttan inme töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Otomotiv sektörünün merkezi Bursa’nın, Türkiye’nin en önemli ve tarihi projesi olan TOGG’a ev sahipliği yapması ayrıca bir heyecan yaşattığı görüldü.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’nın da açılışına katılım sağladığı TOGG Otomobil fabrikası açılış töreni ile ilgili açıklamalarda bulunan Hatırlı; “ Ülkemizi otomotiv sektöründe önemli bir konuma taşıyacak olan yerli otomobil fabrikamızın açılışında gururla yer aldık.

Türkiye'nin dış ticaretine çok büyük bir katma değer sağlayacak olan TOGG fabrikasının lokasyon olarak da İlçemize çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. TOGG Kampüsünde gelistirilecek akıllı cihazlar sayesinde Ülkemizin sanayisinin ve özellikle teknolojik ekosistemin gelişimi noktasında birçok fikir ve inovasyonun hayata geçirilmesi sağlanacak.

 TOGG Kampüsünde sadece otomotiv üretimi değil ayrıca yapılacak olan çeşitli start-up larda yer alacak.

Daha önceden yapılmış olan iş fikirleriyle değil, hiç denenmemiş fikirlere ulaşarak ve geleceği görüp ileride nelere ihtiyaç duyulabileceğini tahmin ederek başarılı " Start-up " lar giderek önem kazanacak.

TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ifade ettiği gibi Cumhurbaşkanımızın yerli otomobil hedefi doğrultusunda  ilk adımı atan Babayiğitler başta olmak üzere, bir hayal ile başlayan ve ardından yatırıma ve üretime dönüşen bu süreçte emeği geçen herkesi tek tek tebrik etmek gerekiyor” dedi.