TEPAV-Mastercard KOBİ’lerin E-Karnesi Anketi

TEPAV-Mastercard KOBİ’lerin E-Karnesi Anketi

TEPAV-Mastercard KOBİ’lerin E-Karnesi Anketi

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından başlatılan "KOBİ'lerin E-Karnesi Projesi" Türkiye'de faaliyette bulunan KOBİ'lerin dijital dönüşümünün desteklenmesini amaçlamaktadır.

Bu anket çalışması, Türkiye’de faaliyette bulunan KOBİ’lerin dijital dönüşümünün desteklenmesi amacıyla TEPAV ve Mastercard Türkiye ortaklığında yürütülmektedir.

Anket sorularına vermiş olduğunuz yanıtlar, dijitalleşmenin alt başlıkları detayında değerlendirilecek ve firmanıza ait genel dijital skorunuz ile birlikte alt dijital skorlarınız da hesaplanacaktır. Diğer taraftan, firmanıza ait değerlendirmeler Temmuz 2021’de tüm Türkiye’yi temsilen 2600 KOBİ firması ile yapılan kıyaslama (benchmarking) anketinin sonuçları ile karşılaştırılacak ve firmanızın bulunduğu sektör, ölçek ve il bazında karşılaştırmalar içeren “E-Karneniz” oluşturulacaktır. E-Karnenizin çıktısını alabilir ve bildirdiğiniz e-posta adresine iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Anket bitiminde firmanıza özel iyileştirme önerileri sunulacak ve dijitalleşme yolculuğunuzda size eşlik edebilecek çözüm içeriklerine yönlendirileceksiniz.

Anket Linki: https://kobiekarne.tepav.org.tr/