Odamız Üyeleri Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği Verebilecek.

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında Meclisimizin onayı ile ilk defa şartlı burslar ile meclis üyelerimizden burslar için katkı verilmeye başlandı. Bu sayede meclis üyelerimizin de destekleri ile 14 öğrencimize daha burs vererek, toplamda 47 öğrenciye ulaştık.

Sayın Üyemiz,

Orhangazi TSO olarak bu zamana kadar toplam 618 öğrencimize burs vererek eğitim öğretimlerine destek olmaya çalıştık.

İçinde bulunduğumuz ekonomik durumlar göz önüne alındığında, üniversitelerde okuyacak olan öğrencilerimize sağladığımız katkılar daha da önem kazanmıştır.

Bu sebeplerden ötürü, Odamızın burs verme sistemini, destek vermek isteyebilecek üyelerimizin de hizmetine açmış bulunmaktayız.

Destek Olmak İsteyen Üyelerimizi Bekliyoruz.

Burs desteğinde bulunmak isteyen üyelerimizin, 19 Ağustos – 19 Eylül 2022 tarihleri arasında 0 224 573 81 69 numaralı telefondan odamızla irtibata geçmeleri yeterli olacaktır.

Başvuru dilekçesine ekten ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.