TGK-Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği

Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği Çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan 'Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği'ne ait taslak metin Bakanlığın web sayfasında (www.tarimorman.gov.tr) görüşe açılmıştır.

Sayın Üyemiz,

Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği Çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan 'Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği'ne ait taslak metin Bakanlığın web sayfasında (www.tarimorman.gov.tr) görüşe açılmıştır.

Taslağa ilişkin görüşlerinizin, taslak metinle birlikte ekte yer alan tablo formatına uygun olarak en geç 21.12.2020 tarihine kadar bilgi@orhangazitso.org.tr adresine 'word' formatında göndermenizi rica ederiz.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI