Ekonomi Paneli Gerçekleştiriyoruz

Ekonomi Paneli Gerçekleştiriyoruz

Ekonomi Paneli Gerçekleştiriyoruz

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve üyelerince yakından takip edilen Ekonomi Paneli 29 Ocak 2020 Çarşamba günü odamızda gerçekleştireceğiz.

“ Ekonomide, 2019 Yılının Değerlendirilmesi ve 2020 Yılından Beklentiler “ ismiyle düzenleyeceğimiz panel 29 Ocak Çarşamba günü saat 18.00 ‘de odamızda gerçekleştirilecek.

Odamızın konuğu olarak bu yıl panele Bloomberg HT Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ekonomist Cüneyt Başaran katılıyor ve moderatörlüğünü de Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt gerçekleştirecek. 

Bloomberg HT Televizyonu ve Bloomberght.com Genel Yayın Yönetmeni, Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi, Ekonomist Cüneyt Başaran hem Türkiye hem de Dünya ‘da yaşanan gelişmelerin ekonomiye etkisini anlatacak ve merak edilen soruları cevaplayacak.

Ekonomiye Dair Merak Edilen Her Şey Paylaşılacak

Bu yılda ekonominin hassas ve ilgi çekici konuların anlatılacağı panelde, 2019 yılında yaşanan ekonomik gelişmeler ve 2020 yılının ekonomik anlamda iş âlemine, yatırımcılara, Kobilere, tüketiciye yansımaları nasıl olur? Dolar, faiz hareketlerinin önümüzdeki dönemde ekonomiye etkileri, Avrupa, Çin, ABD, Ortadoğu ülkelerinde yaşananların ülke ekonomimize etkileri, ABD başkanının azil süreci ve dünya ekonomisine etkileri, ABD Çin arasında yaşanan ticaret savaşının son durumu gibi daha birçok başlık değerlendirilecek.

2020 Yılının Ekonomisinde Yaşanacak Gelişmeler Neler Olabilir?

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Geleneksel hale getirdiğimiz ekonomi panelimizi bu yılda gerçekleştiriyoruz. Oda olarak bugüne kadar yaptığımız ekonomi panellerinde, yapılan değerlendirmeler her zaman bizlere ışık tuttu. Bu panelde de edindiğimiz bilgiler ticari faaliyetlerimizde aldığımız kararlara etki edecek.  Türkiye ve Dünya ekonomisinde son zamanlarda gelişen olayları masaya yatıracağımız bu panele tüm üyelerimizi bekliyoruz ” dedi.

Cüneyt Başaran, Panelde ayrıca, döviz piyasası, ihracat, ithalat, borsa, para, faiz üçgenindeki hareketlilik, bankacılık, enflasyon, yeni yatırımlar, açıklanan ekonomik paketler ve  atılan adımlarla ilgili gelecek tüm soruları yanıtlayacak.

“ Ekonomide, 2019 Yılının Değerlendirilmesi ve 2020 Yılından Beklentiler “ konulu Panel 29 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 18.00 ‘de başlayacak. Gerçekleştirilecek panele tüm üyelerimizi davet ediyoruz.