İş Hayatı İçin Zaman Yönetimi Ve Önceliklendirme Semineri Düzenliyoruz

İş Hayatı İçin Zaman Yönetimi Ve Önceliklendirme Semineri Düzenliyoruz

İş Hayatı İçin Zaman Yönetimi Ve Önceliklendirme Semineri Düzenliyoruz

Kadın girişimciler ve genç girişimciler kurulumuzun çalışmalarıyla düzenlecek etkinlikte ünlü farkındalık koçu Meyra İlknur Mısır “İş Hayatı İçin Zaman Yönetimi Ve Önceliklendirme Semineri” verecek.

Geri döndürülemez, kiralanamaz, satın alınamaz, tasarruf edilip çoğaltılamaz bir değer olan, nakitten daha kıymetli olduğunu hayatın her aşamasında kanıtlayan zamanı doğru ve verimli kullanmanın yolları anlatılacak.

Meyra İlknur Mısır: ’’Yerine getirmek istenilen işlerin daha doğru ve daha kısa sürede tamamlanabilmesi için gösterilen çaba, zamana karşı yarışırken üzerimizde çeşitli baskılara yol açar ve bu da erteleme, atalet ve verimsizliği beraberinde getirir.

Etkili zaman yönetiminin anahtarı daha çok çalışmak değildir; daha verimli çalışmaktır. Bu da öfke ve diğer duyguları kontrol edebildiğimizde, gerektiğinde hayır diyebildiğimizde, kaygı oluşturmadan yaşayıp, endişeyle başa çıkabildiğimizde mümkündür. Zaman yönetimi eğitimi ile tüm bunların farkına vararak ataleti  yenme, Olumsuz duygularla baş edebilme, Hayır diyebilme, Anda kalabilme, Odaklanabilme, Kaygıları aşma, Bireysel farkındalık, Dirençleri kırma, Enerjiyi doğru yerde tasarruf etme sonuçlarını elde ederiz” dedi.

Kadın girişimciler kurulu başkanı Seda Şentürk, “Her seviyede çalışandan aynı oranda sosyal kabiliyetlerin beklendiği günümüz dünyasında, kişisel gelişim eğitimlerinin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.   Yoğun iş temposundan ve günlük yaşamında vermiş olduğu stresten biraz olsun kurtulmak ve çalışma hayatımıza zaman yönetimi yaparak, önceliklerimizi belirleyerek, yenilenmiş olarak dönmek adına gerçekleştireceğimiz seminere tüm üyelerimizi, girişimcileri ve gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Genç girişimciler kurulu başkanı Musa Öztürk, ‘’İşlerin giderek yoğunlaştığı zamanlar için oldukça önemli olan zaman yönetimi ve önceliklendirmenin aslında işlerimizi oldukça kolaylaştıracağı, bu seminerden sonra pratikleşerek daha hızlı hallettiğimiz işlerimizin yanı sıra çok daha verimli olacağımız seminerimize tüm Orhangazi halkını bekliyoruz’’ dedi.

Yüksek eğitimini Trakya Üniversitesinde tamamlayan Meyra İlknur Mısır, ortağı olduğu ve 15 yıl yöneticiliğini yaptığı teknoloji alanında faaliyet gösteren şirketindeki pozisyonundan kendi isteği ile ayrılarak kariyerine başka bir çizgide devam etmek istemiştir. Uludağ üniversitesinden aldığı eğitim ve katıldığı çeşitli sertifika programları sonucunda hem bireysel hem de kurumsal alanda Farkındalık Koçluğu yapmaya başlamıştır.

18 Aralık Çarşamba günü saat 17.30’da gerçekleştireceğimiz seminere tüm oda üyelerimizi ve ilgilileri davet ediyoruz.