Ekonomi Paneli 17 Ocak Perşembe Günü

Ekonomi Paneli 17 Ocak Perşembe Günü

Ekonomi Paneli 17 Ocak Perşembe Günü

Odamızın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve üyelerimizce yakından takip edilen Ekonomi Paneli 17 Ocak Perşembe günü.

“2018 Yılı Ekonomisinin Değerlendirilmesi ve 2019 Yılı Ekonomisinden Beklentiler” ismiyle düzenleyeceğimiz panel 17 Ocak Perşembe günü saat 17.30 ‘da odamızda gerçekleştirilecek.

Odamızın konuğu olarak bu yıl panele Bloomberg HT Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ekonomist Cüneyt Başaran katılıyor ve moderatörlüğünü de Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Dr. Rüştü Bozkurt gerçekleştirecek.

 

Ekonomiye Dair Merak Edilen Her şey Paylaşılacak.

Bu yılda oldukça ilgi çekici konuların anlatılacağı panelde, 2018 yılında yaşanan ekonomik gelişmeler ve 2019 yılının ekonomik anlamda iş âlemine, yatırımcılara, Kobilere, tüketiciye yansımaları nasıl olur? Dolar, faiz hareketlerinin önümüzdeki dönemde ekonomiye etkileri, Avrupa, Çin, ABD, Ortadoğu ülkelerinde yaşananların ülke ekonomimize etkileri, gibi daha birçok başlık değerlendirilecek.

 

2019 Yılının Ekonomisinde Yaşanacak Gelişmeler Neler Olabilir?

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Geleneksel hale getirdiğimiz ekonomi panelimizi bu yılda gerçekleştiriyoruz. Oda olarak bugüne kadar yaptığımız ekonomi panellerinde, yapılan değerlendirmeler her zaman bizlere ışık tuttu. Bu panelde de edindiğimiz bilgiler ticari faaliyetlerimizde aldığımız kararlara etki edecek. Türkiye ve Dünya ekonomisinde son zamanlarda gelişen olayları masaya yatıracağımız bu panele tüm üyelerimizi bekliyoruz ” dedi.

 

Cüneyt Başaran, Panelde ayrıca, döviz piyasası, ihracat, ithalat, borsa, para, faiz üçgenindeki hareketlilik, bankacılık, enflasyon, yeni yatırımlar, açıklanan ekonomik paketler ve  atılan adımlarla ilgili gelecek tüm soruları yanıtlayacak.

 “2018 Yılı Ekonomisinin Değerlendirilmesi ve 2019 Yılında Ekonomiden Beklentiler” konulu Panelin programı 17 Ocak Perşembe günü saat 17:30 ‘da başlayacak. Gerçekleştirilecek panele tüm üyeler ve ilgilileri davet ediyoruz.