Eski ve Yeni Kosgeb Müdürlerinden Odamıza Ziyaret

Eski ve Yeni Kosgeb Müdürlerinden Odamıza Ziyaret

Bursa’da 13 yıldır KOSGEB Hizmet Müdürlüğü görevinde bulunan ve KOSGEB Başkanlık Müşavirliği’ne atanan Ahmet Akdağ, veda turları kapsamında Odamızı ziyaret etti.

Bursa’da 13 yıldır KOSGEB Hizmet Müdürlüğü görevinde bulunan ve KOSGEB Başkanlık Müşavirliği’ne atanan Ahmet Akdağ, veda turları kapsamında Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyemiz İslam Kurtiş, Genel Sekreterimiz  Gürol Erol ve Genel Sekreter Yrd. aynı zamanda Kosgeb Orhangazi Temsilcimiz Kubilay M. Yıldırım' ın yer aldığı ziyarette geçmiş ve gelecek dönemde gerçekleşen/gerçekleşecek olan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Aynı zamanda görevi teslim eden Ahmet Akdağ'a başarılı hizmet dönemi için teşekkür edilerek yeni görevinde başarı temennileri iletildi. Erkan Güngör' e de görevinde başarılı olması için temennilerde bulunuldu.Ziyarette açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu, "13 yıllık görev süreniz boyunca her zaman bize yakın oldunuz. Sizlerin başarısı bizleri mutlu etti ve edecektir. Yeni görevinizde başarılar dileriz aynı zamanda yeni Kosgeb Hizmet Müdürümüzle tanışmaktan dolayı memnuniyet duyduk görevinizde başarılı olmanızı temenni ederim" dedi.

Ahmet Akdağ ise, “Çalıştığım kurumda yaptığımız çalışmalarla ile birlikte STK’larla iyi bir birliktelik ve yakınlık sağladık. Aynı şekilde Orhangazi TSO ile de güzel bir birlikteliğimiz oldu. Bundan sonra da umut ediyorum böyle devam edecektir. İnşallah güzel anılar bırakmışımdır.” dedi.

13 yıldır KOSGEB bünyesinde çalıştığını belirten KOSGEB’in yeni Bursa Hizmet Müdürü Erkan Güngör de, “Bursa’yı ve Orhangazi’yi yakından biliyor ve tanıyorum. Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de güzel işbirliği içinde olmaya devam edeceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.