Burs İle İlgili Başvurular 21 Ağustos Tarihi İtibariyle Başlayacak Olup 20 Eylül Günü Sona Erecektir.

Sevgili Gençler ; Orhangazi Ticaret Ve Sanayi Odası olarak her yıl geri ödemesiz olarak verdiğimiz , bu yıl da Okullarında başarılı olan , desteğe ihtiyaç duyan ve Gerekli Burs başvuru koşullarını taşıyan Öğrencilerimize vereceğimiz Burs ile ilgili Başvurular 21 Ağustos tarihi itibariyle başlayacak olup 20 Eylül günü sona erecektir. Bilgilerinize önemle duyurulur.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl geri ödemesiz olarak verdiğimiz, bu yıl da Okullarında başarılı olan, desteğe ihtiyaç duyan ve Gerekli Burs başvuru koşullarını taşıyan Lisans düzeyinde okuyan Öğrencilerimize vereceğimiz Burs ile ilgili Başvurular 21 Ağustos tarihi itibariyle başlayacak olup 20 Eylül günü sona erecektir.

Yapılacak değerlendirme ile başvurular arasından uygun bulunan lisans öğrencilerine Burs verilecektir.

Şartları taşımayan öğrencilerin Burs başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Konu ile alakalı sorularınız için 0(224) 573 81 69 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Burs başvuru formu ile açık rıza ekte sunulmuştur. Başvuru formunda genel şartlar ile gerekli belgeler yer almaktadır.

Bilgilerinize önemle duyurulur.